محل تبلیغات شما

خواص چای سبز

نوشیدن چای سبز را عاملی برای جلوگیری از ابتلا به سرطان می دانند، چرا که میزان آنتی اکسیدان های موجود در آن 100 برابر تاثیرگذارتر از ویتامین C و 25 برابر تاثیرگذارتر از ویتامین E است. (توجه کنیم که ویتامین C و E به عنوان دو آنتی اکسیدان مهم مطرح هستند).

ویتامین C موجود در چای سبز با تقویت سیستم ایمنی بدن، بدن را در مقابل بیماری های مختلف به ویژه بیماری های فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا در زمستان، اسهال و استفراغ در فصل تابستان و حساسیت های فصل پاییز، مقاوم می کند.

 

50% تخفیف در دیزی سرای تمیزی

رستوران سنتی عمارت عتیق

آبمیوه کیمیا / فلسطین 19

های ,اکسیدان ,برابر ,آنتی ,تاثیرگذارتر ,چای ,آنتی اکسیدان ,چای سبز ,برابر تاثیرگذارتر ,موجود در ,بیماری های ,برابر تاثیرگذارتر از ویتامین

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

چاپ و پخش انتشارات کتاب هرمز موزیک جدید nilfa7 دختر عشق ciagehealthkwak Carlos's game گالری لباس مژگان مهارت های همسرگزینی و همسرداری Gloria's collection طرفداران سریال های ترکی neldisttobbo